+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers

Maktec

View as Grid List
Sort by
Display per page

MT962 Електрична аголна брусилка

Ергономска странична дршка под 20°. Аголот на страничната дршка е зголемен во однос на конвенционалниот 0°, за полесно ракување Браник на диск во согласност со новите прописи, ако дискот или парчето се скрши браникот не се поместува и го заштитува ракувачот Два безбедносни прекинувачи, во согласност со прописите потребни се 2 функции да се забрави прекинувачот Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии
$159,445.00

MT963 Електрична аголна брусилка

Ергономска странична дршка под 20°. Аголот на страничната дршка е зголемен во однос на конвенционалниот 0°, за полесно ракување Браник на диск во согласност со новите прописи, ако дискот или парчето се скрши браникот не се поместува и го заштитува ракувачот Два безбедносни прекинувачи, во согласност со прописите потребни се 2 функции да се забрави прекинувачот
$164,945.55

MT904 Електрична аголна брусилка

Косиот запчаник обезбедува издржливост и долг сервисен век на машината. Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат
$274,945.00

MT905 Електрична аголна брусилка

Косиот запчаник обезбедува издржливост и долг сервисен век на машината. Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат
$346,445.00

MT903 Електрична аголна брусилка

Косиот запчаник обезбедува издржливост и долг сервисен век на машината. Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат
$384,945.00

MT242 Стабилен отсекувач

Три браници за безбедност Отстранливо копче за деблокирање за безбедност Голем капацитет на сечење на челични летви Водилната плоча за прицврстување на работно парче може да се дотерува во 3 различни положби и под агол од 90° до 45° Браник од искра спречува распрскување на искрите Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Практична рачка за носење
$714,945.00