+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
RSS

Нови Производи

MTX-K-AC 50-1500-S Компресор ХТ 501-510

$769,945.00

DTD154RFE3-S ДТД154РФЕ+ДДФ481з+632Г12-3

$1,540,000.00

MTX-AKJS 20 T X-ONE-S1 АКЈС 20Т+К-ЈБС 10+511010610+Џ-ОНЕ-1+Џ-ОНЕ-Б2 Х2

$384,945.00

M7-PA-203N Пневматска поп нитнарка 1200 кг/цм, удар 16мм

$604,945.00

DTW285RTJ-S1 ДТЊ285РТЈ+ ХР2470

$1,649,945.00

SBS30-30-32 Зведаст клуч 30х32мм

$0.00

DCG180ZB Акумулаторски пиштол за затнување 18В

$933,521.60

LS1018LN Потезна пила 1.430Њ; 4300рпм; 260/30мм;

$2,293,566.00

DDF482 Z Акумулаторска дупжалка одвртувач 18В

Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Металната конструкција на сите запчаници Ергономски дизајниран гумиран мекан ракофат
$384,945.00

DVC862LZ Акумулаторска правосмукалка 18+18В

Правосмукалка за влажно и суво Лесен-за-ракување, голем прекинувач за вклучување/исклучување Подобрени перформанси на заштита од прашина и водени капки, за употреба на отворено или во неповолни средини
$1,484,945.00

00 20 18ESD Сет одвртувачи,цвицангла и шпицангла

$527,945.00

03 02 180 Комбинирана клешта 180мм

$71,445.00