+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR393539
Max: EUR2459939
Manufacturers
Број на вртежи во празен од
Должина на одот
Потрошувачка, моќност
Макс. Прифат на алат
Широчина на рендосување
Макс. длабочина на жлеб

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Глодалки

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

3709 Глодалка за рабови - тример

Браник на кабел монтиран во горен дел и напојниот кабел овозможуваат лесно држење и ракување Механизам со запчеста летва овозможува фино дотерување на длабочина, без потешкотии Проѕирната пластична основа овозможува јасно гледање на резниот раб Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор
€393538,50

RP0900 Електрична глодалка за дрво

Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Способна е за изведување на долги прави сечења без дополнителен комплет за водилна шина Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Длабочината на сечење може да се дотерува во 3 нивоа Забравник за вретено за лесна измена на уметок
€676438,50

RP1801FX Електрична глодалка за дрво

Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Линеарно топчесто лежиште за супер-нежна операција со вкопување за столбовите за вкопување без прекумерно отстапување или преоптеретување Зголемената издржливост со поголемо топчесто лежиште на крајот на вретеното, на лавиринтско заптивање и вентилатор Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Блокот за потпирање овозможува да се добијат 3 различни длабочини на сечење Ергономското копче, кое совршено прилега во рацете на ракувачот, обезбедува лесно ракување и удобно работење Двојно LED работно светло со функција на доцнење
€2275438,50

RP2301FCX Електрична глодалка за дрво

Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Линеарно топчесто лежиште за супер-нежна операција со вкопување за столбовите за вкопување без прекумерно отстапување или преоптеретување Зголемената издржливост со поголемо топчесто лежиште на крајот на вретеното, на лавиринтско заптивање и вентилатор Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Блокот за потпирање овозможува да се добијат 3 различни длабочини на сечење Ергономското копче, кое совршено прилега во рацете на ракувачот, обезбедува лесно ракување и удобно работење
€2459938,50

RT0700CJ Глодалка за рабови - тример

3 год. ГАРАНЦИЈА
€676438,50

RT0700C Глодалка за рабови - тример

3 год. ГАРАНЦИЈА
€676438,50