+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: USD54945
Max: USD13199945
Manufacturers
Пречник на диск Ø
Број на механички брзини
Број на вртежи во празен од
Најголем вртежен момент/тврд
Макс. сечење на квадр.цевки
Груби нишка завртки
Вртежен момент висок
Должина на одот
Удари во минута/ниски
Капацитет на акумулатор
Брзина без опт. /ниска
Капацитет на магацин
Макс. машински завртки
Завртки за гипскартон
Тип на стебло за стегање
Должина на листот
Макс. Дупчење -бетон
Должина на флекс. дел
Поставување на вртежен момент на спојката
Брзина без опт. /висока
Мах. сечење на 90°
Капацитет на стезна чаура
Дебелина на спајалка
Најголем вртежен момент/мекан
Напон на акумулаторот
Макс. Дупчење -дрво
Ударна енергија
Широчина на пилата
Бр. на удари 2.степен
Избор на вртежен момент
Макс. сила на туркање
Удари во минута/високи
Насаден отвор на диск Ø
Тип на акумулатор
Стебло за стегање
Капацитет на сечење на кружни цевки
Капацитет метал
Макс. сечење 600 N/mm2
Осцилации во минута
Макс. стандарни завртки
Брзина без опт. 2.степен
Бр. на дотерувања за копање
Брзина без опт. 3.степен
Должина на сечење
Брзина на листот
Ширина на сечење
Широчина на рендосување
Удари во минута
Бр. на удари 3.степен
Височина на пилата
Широчина на сечење
Макс. Прифат на алат
Макс. дупчење - челик
Должина на спајалка
Макс. длабочина на жлеб
Растојание помеѓу ножевите
Дијаметар на вибрирање
Чекор на верига
Макс. сечење 400 N/mm2
Најголема дебелина на гранки
Капацитет дрво
Пречник на спајалка
Должина на ножот
Макс. за високо стезни завртки
Брзина без опт. 1.степен
Бр. на удари 1.степен
Стезна чаура
Должина на сечење
Осцилаторен агол Л/Д

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски Алати

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

DRT50ZJX5 Аку. глодалка за рабови - тример

$1,429,945.00

DGA504ZX2 Акумулаторска аголна брусилка

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
$714,945.00

DDA340 Z Акумулаторска аголна дупчалка

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
$604,945.00

BPJ180 Z Акумулаторска бисквитарка

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
$769,945.00

DUC353Z Акумулаторска верижна пила 18+18Волти

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
$1,979,945.00

DRT50ZX2 Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18Волти

во испораката не се вкључени батерии,полнач и транспортен куфер
$1,374,945.00