+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD1599
Max: MKD3999
Manufacturers
Ефективна струја на полнење
Капацитет на батерија за полнење
Влезен напон
Номинален напон на батерија

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Преносни полначи за акумулатори

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Преноснен полнач за акумулатори Преноснен полнач за акумулатори 1.599,00 ден
Слика на Преноснен полнач за акумулатори Преноснен полнач за акумулатори 2.399,00 ден
Слика на Преноснен полнач за акумулатори Преноснен полнач за акумулатори 2.699,00 ден
Слика на Преноснен полнач за акумулатори и стартер
130Њ;12/24В;15/140Ах;4,0Кг
Преноснен полнач за акумулатори и стартер 130Њ;12/24В;15/140Ах;4,0Кг 3.999,00 ден