+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD999
Max: MKD239999
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Брзина без опт. /ниска
Број на механички брзини
Брзина без опт. /висока
Капацитет на стезна чаура
Избор на вртежен момент
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Тип на стебло за стегање
Стебло за стегање
Број на вртежи во празен од
Удари во минута
Најголем вртежен момент/мекан
Поставување на вртежен момент на спојката
Најголем вртежен момент/тврд
Удари во минута/ниски
Удари во минута/високи
Вртежен момент висок
Макс. машински завртки
Макс. стандарни завртки
Макс. за високо стезни завртки
Груби нишка завртки
Бр. на дотерувања за копање
Макс. Дупчење -бетон
Ударна енергија
Насаден отвор на диск Ø
Макс. Прифат на алат
Пречник на диск Ø
Капацитет дрво
Капацитет метал
Должина на одот
Завртки за гипскартон
Мах. сечење на 90°
Широчина на рендосување
Макс. длабочина на жлеб
Осцилаторен агол Л/Д
Осцилации во минута
Брзина без опт. 1.степен
Брзина без опт. 2.степен
Брзина без опт. 3.степен
Бр. на удари 1.степен
Бр. на удари 2.степен
Бр. на удари 3.степен
Макс. сечење 400 N/mm2
Макс. сечење 600 N/mm2
Брзина на листот
Должина на листот
Широчина на пилата
Височина на пилата
Макс. сечење на квадр.цевки
Капацитет на сечење на кружни цевки
Капацитет на магацин
Должина на спајалка
Пречник на спајалка
Дебелина на спајалка

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Li-ion акумулаторски алати

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Акумулаторска аголна брусилка Акумулаторска аголна брусилка 12.999,00 ден
Слика на Акумулаторска аголна дупчалка Акумулаторска аголна дупчалка 10.999,00 ден
Слика на Акумулаторска бисквитарка Акумулаторска бисквитарка 13.999,00 ден
Слика на Акумулаторска дупчалка-одвртувач Акумулаторска дупчалка-одвртувач 3.999,00 ден
Слика на Акумулаторска дупчалка-одвртувач Акумулаторска дупчалка-одвртувач 2.199,00 ден
Слика на Акумулаторска дупчалка-одвртувач  Акумулаторска дупчалка-одвртувач 4.999,00 ден