+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: USD76945
Max: USD1099945
Manufacturers
Број на механички брзини
Капацитет на стезна чаура
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Макс. Дупчење -бетон
Потрошувачка, моќност
Број на вртежи во празен од
Удари во минута
Капацитет дрво
Капацитет метал
Брзина без опт. /ниска
Брзина без опт. /висока
Удари во минута/високи
Удари во минута/ниски

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Ударни дупчалки

View as Grid List
Sort by
Display per page

HP1640K Ударна дупчалка

Двоен работен режим, само ротација/удирање со ротација, можат да се избираат со лизгачкиот прекинувач Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење
$351,945.00

HP1641K Ударна дупчалка

Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Бестепено дотерлива брзина
$384,945.00

HP1641X100 Ударна дупчалка

Странична дршка за подобра контрола во работењето Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Дополнителен гумен дел за сигурно држење, за да се добие максимална моќност на удар Забравник на прекинувач за постојано работење Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Бестепено дотерлива брзина
$384,945.00

HP2070 Ударна двобрзинска дупчалка

Трајно и робусно алуминиумско куќиште на редуктор Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Нов реверзибилен систем, без намалување на брзината на моторот, дури и во обратна ротација и подолга трајност на јаглените четкички Интелигентна електронска контрола со LED светло за предупредување за прегревање на моторот и електрично исклучување Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Футер со назабен венец. Дополнително регулирање со копче
$934,945.00

HP2050H Ударна двобрзинска дупчалка

Тенкото тело е дизајнирано за подобро маневрирање Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Прекинувач за контрола на променлива брзина, со голем чкрапец и кружно копче за бирање Големата рачка го олеснува бирањето на работниот режим. Режим на дупчење и ударно дупчење Рачка со линиска изведба за подобра работна ефикасност Забравник на прекинувач за постојано работење Футер со назабен венец.
$549,945.00

HP2071 Ударна двобрзинска дупчалка

Трајно и робусно алуминиумско куќиште на редуктор Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Нов реверзибилен систем, без намалување на брзината на моторот, дури и во обратна ротација и подолга трајност на јаглените четкички Интелигентна електронска контрола со LED светло за предупредување за прегревање на моторот и електрично исклучување Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Дополнително регулирање со копче
$989,945.00