+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

Производот е означен со 'elektricna'

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

UB0801V Дувач Електрицен 16 50Њ;

€676438,50

LS1019l Електицна стабилна -пил циркулар 1,510

€3074938,50

UC4551A Електрицна Веризна пила 2000Њ 450мм

€922438,50

LS1219L Електрицна стабилна пила 1,65

€3689938,50

M9003 Електрична брусалка

€307438,50

MTX-AG 500-115-1 Електрична аголна брусилка

Практична, лесна и ергономсна аголна брусилка со просторен дијаметар од само 64 mm ! 2 години гаранција
€92188,50