+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers

Makita MT

View as Grid List
Sort by
Display per page

M3601 Електрична глодалка за дрво

Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Длабочината на сечење може да се дотерува во 3 нивоа Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Способна е за изведување на долги прави сечења без дополнителен комплет за водилна шина Ергономското копче, кое совршено прилега во рацете на ракувачот, обезбедува лесно ракување и удобно работење Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака
$384,945.00

M4301 Електрична убодна пила

Бестепено дотерлива брзина Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Магацин за складирање на клуч, кој може да се чува на машината, што е погодно за ракувачот Вградена единица за одведување на прашина за приклучување на цевка за прашина или на Макита правосмукалки Рачка за избор на 3 осцилаторни поставувања и право сечење Силна алуминиумска основа се наведнува од 0-45° лево и десно
$252,945.00

M4500 Прободна пила(Лисичка опашка)

Стегање на лист без алат за реципро пила. Листот може да се постави на место со вметнување и со едноставно вртење на стегата на листот Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
$439,945.00

M8100 Ударна дупчалка

Телото на алатот е конструирано за максимална ударна моќност Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Странична дршка за подобра контрола во работењето
$274,945.00

M8701 Електропневматска ударна дупчалка

3 работни режими – само ротација, ротација со удирање, само удирање Помалку извивање на уметокот е добиено со водилен дел од 9 mm кој е подолг од оној кај досегашните модели Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
$549,945.00