+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR368939
Max: EUR4304939
Manufacturers
Класа на прашина
Потрошувачка, моќност
Број на вртежи во празен од
Капацитет на резервоар
Максимално приклучно оптеретување на напојната приклучница
Максимално заптивно усисување
Макс. проток на воздух
Брзина на движење

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Правосмукалки/Вентилатори

View as Grid List
Sort by
Display per page

HG651CK Индустриски фен

3 год. ГАРАНЦИЈА
€737938.50

VC2512L Правосмукалка

99% ефикасност на филтрирање со max. ниво на прашина во воздух од 1 mg/m³ или помалку. Класа на прашина L (големина на честички <1 mg/m3) според EU стандардите Правосмукалка за работилници Едноставно поврзување со електричните алати на Макита PET филтер кој се мие Внатрешен дел со рачка за лесно празнење
€922438.50

PLM5600N Моторна косилка

3 год. ГАРАНЦИЈА
€3689938.50

VC3011L Правосмукалка индустриска

И за влажно и суво всисување 99% ефикасност на филтрирање со max. ниво на прашина во воздух од 1 mg/m³ или помалку. Класа на прашина L (големина на честички <1 mg/m3) според EU стандардите Правосмукалка за работилници Едноставно поврзување со електричните алати на Макита PET филтер кој се мие Резервоар од нерѓосувачки челик
€1598938.50

UB1103Z Дувач 600Вати

Електронска дувалка/правосмукалка
€553438.50

VC2012L Правосмукалка

99% ефикасност на филтрирање со max. ниво на прашина во воздух од 1 mg/m³ или помалку. Класа на прашина L (големина на честички <1 mg/m3) според EU стандардите Правосмукалка за работилници Едноставно поврзување со електричните алати на Макита PET филтер кој се мие Внатрешен дел со рачка за лесно празнење
€1168438.50