+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD0
Max: MKD45999
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Број на вртежи во празен од
Брзина на листот
Должина на листот
Широчина на пилата
Височина на пилата
Макс. сечење на квадр.цевки
Капацитет на сечење на кружни цевки

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски сечачи

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Акумулаторска пила за гипс-картон Акумулаторска пила за гипс-картон 15.999,00 ден.
Слика на Акумулаторска пила за сечење стакло
 1600 рпм Ф 85мм 10,8 В Акумулаторска пила за сечење стакло 1600 рпм Ф 85мм 10,8 В 20.999,00 ден.
Слика на Акумулаторска трачна пила Акумулаторска трачна пила 19.999,00 ден.
Слика на Акумулаторски алат за отсекување Акумулаторски алат за отсекување 8.999,00 ден.
Слика на Акумулаторски секач за навојни прачки; БЛ 14,4В/18
В; 280Њ Акумулаторски секач за навојни прачки; БЛ 14,4В/18 В; 280Њ 45.999,00 ден.
Слика на Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18В Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18В 17.999,00 ден.