+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

Ferm

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

CDM1119 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 10.8 V 1.5 Ah Li-ion
$219,945.00

CDM1113S Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 14.4 V 1.5 Ah
$313,445.00

CDM1120 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 18 V 1.5 Ah
$274,945.00

CDM1124 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 3.6 V 1.3 Ah + сет битови
$109,945.00

PDM1036S Електрична ударна дупчалка

Компактна ударна дупчалка 710W Бестепена контрола на брзина Високо квалитетен футер
$164,945.00

HDM1027S Електропневматска дупчалка

Електропневматска дупчалка 950 W Три режими на работа: Дупчење Ударно дупчење Штемање
$302,489.55