+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers

Maktec

View as Grid List
Sort by
Display per page

MT450 Прободна пила(Лисичка опашка)

Стегање на лист без алат за реципро пила. Листот може да се постави на место со вметнување и со едноставно вртење на стегата на листот Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
$384,945.00

MT431 Електрична убодна пила

Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Бестепено дотерлива брзина Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Магацин за складирање на клуч, кој може да се чува на машината, што е погодно за ракувачот Вградена единица за одведување на прашина за приклучување на цевка за прашина или на Макита правосмукалки Рачка за избор на 3 осцилаторни поставувања и право сечење Силна алуминиумска основа се наведнува од 0-45° лево и десно
$219,945.00

MT870 Електропневматска ударна дупчалка

2 работни режими – само ротација, удирање со ротација Помалку извивање на уметокот е добиено со водилен дел од 9 mm кој е подолг од оној кај досегашните модели Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Рачката за избор на работен режим се наоѓа во долниот дел од менувачката кутија, за да се намали можноста да се скрши Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
$384,945.00

MT621 Дупчалка мешалка

Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување Бестепено дотерлива брзина
$274,945.00

MT622 Дупчалка мешалка

Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување
$329,945.00

MT070E Акумулаторски одвртувач

Притисен реверзибилен прекинувач Прекинувач за електронска контрола на брзина Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Компактен и лесен дизајн добиен со намалување на тежината на моторот, со ново дизајнирана структура на алатот Компактен и лесен дизајн добиен со намалување на тежината на моторот, со ново дизајнирана структура на алатот
$439,945.00