+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

Knipex

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

03 06 200 Комбинирана клешта 200мм 1000В

ден 1.999,00

03 06 180 Комбинирана клешта 180мм 1000В

ден 1.799,00

03 06 160 Комбинирана клешта 160мм 1000В

ден 1.699,00

03 02 200 Комбинирана клешта 200мм

ден 1.499,00

03 02 180 Комбинирана клешта 180мм

ден 1.299,00

03 02 160 Комбинирана клешта 160мм

ден 1.199,00