+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: USD879945
Max: USD4069945
Manufacturers
Потрошувачка, моќност
Насаден отвор на диск Ø
Број на вртежи во празен од
Пречник на диск Ø

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Потезни комбинирани пили

View as Grid List
Sort by
Display per page

LS1214 Стабилна потезна кружна гер пила

Двоен лизгачки механизам е без вибрации, прецизен и обезбедува точно сечење Двојно лизгачки граничник за косо сечење со независни горни и долни лизгачки елементи за дополнителна погодност за прецизно сечење Електричната сопирачка нежно, но брзо ја сопира ротацијата на листот, овозможувајќи му на корисникот брзо да продолжи со работа
$2,749,945.00

LS1013 Стабилна потезна кружна гер пила

Систем за само водење, брусната лента секогаш се движи во исправна положба, без потреба од дотерување Најголем капацитет на брусење Компактна и тивка Контрола на брзината на лентата Унапредената десна страна за рамно брусење, го прави лесно брусењето до ѕидови
$2,694,945.00

LS1013L Стабилна потезна кружна гер пила

Ласерскиот маркер овозможува лесно порамнување со обележаната линија Меканата дршка за носење од еластомер обезбедува сигурно и удобно држење при пренесување Двоен лизгачки механизам е без вибрации, прецизен и обезбедува точно сечење Аголна мерна скала лесна за читање Дотерување на длабочина на сечење Големата вртлива основа ја држи машината со голема стабилност Позитивни граничници за често користени агли, со едноставно ракување со дршката и рачката за блокирање
$4,069,945.00

MLS100 Стабилна пила-циркулар

3 год. ГАРАНЦИЈА
$989,945.00

LH1040 Стабилна комбинирана пила

3 год. ГАРАНЦИЈА
$2,584,945.00

MTX-SMS 2000-250-1 Електрична стабилна гер пила

2 год. ГАРАНЦИЈА
$879,945.00