+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

DECA

Aпарати и прибор за заварување

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

SIL 313 Елек. апарат за заварување инвертер лигхт дутѕ

Апарат за заварување со многу видови на електроди: рутилна базична, не'рѓосувачки челик, итн.
12.999,00 ден

SIL 415 Елек. апарат за заварување инвертер лигхт дутѕ

Овозможува заварување со многу видови на електроди: рутилна базична, не'рѓосувачки челик, лиено железо итн.
14.999,00 ден

SIL 417 Елек. апарат за заварување инвертер лигхт дутѕ

15.999,00 ден

MOS 150GEN Елек. апарат за заварување инвертер индустриал

17.999,00 ден

MOS 170GEN Елек. апарат за заварување инвертер индустриал

18.999,00 ден

MOS 210GEN Елек. апарат за заварување инвертер индустриал

19.999,00 ден