+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers

M7 - Mighty Seven

View as Grid List
Sort by
Display per page

M7-SQ-0217 Пневматска алатка

Пневматска алатка за клип на кочници-сет со 17 парчиња
€553438.50

M7-SP-3050 Мерач за вчитување на тежина

Куката може да се подесува на 360 степени , трајни алуминумски леани куќишта , опрема со инсталација на челична жица против пад , затворен тип на кука за кревање и инсталирање , достапни со спецификации за балансирање над 9 кг.
€430438.50

M7-SP-104 Мерач за вчитување на тежина

Корисно за држење на алатот на место
€184438.50

M7-SN-3224C Пневматски кршач

Пневматски кршач со сет со пружина за задржување и 5 парчиња длето
€2644438.50

M7-SM-0502 Пневматски комплет за отсранување

Се користи како вакумска кочница или за одвлекување спојки. Со резервар од 2л.
€737938.50

M7-SK-1131 Пневматски пиштол за лепак

Со резервар од 600мл
€737938.50