+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD1799
Max: MKD18999
Manufacturers
Потрошувачка, моќност
Број на одови во мин.
Капацитет дрво
Капацитет метал
Должина на одот

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Убодни пили

View as Grid List
Sort by
Display per page

JR3050T Електрична пила-лисичја опашка

Измена на лист без алат овозможува побрзо поставување или отстранување на листот Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Дотерување без потреба од алат. Можете да ја дотерате папучата со едноставно притискање на копче Надежен механизам, отпорен на вода и прашина. Менувачкиот простор е заштитен од водени капки, со гумена заптивка. Предната страна на лизгачот е заштитена од прашина, со воздухот кој се издувува од вентилаторот и со x-прстенот и заптивната плоча
10.999,00 ден

4326 Убодна пила

Опремен со капак за заштита на рацете на ракувачот од прашина и од струшка Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Ниски вибрации и ниска бучава при работа Нова надворешна конструкција Магацин за складирање на клуч, кој може да се чува на машината, што е погодно за ракувачот Можат да се постават дебели листови (од 1.7 mm) Браник за струшка го штити ракувачот од разлетана струшка и остатоци Цврста прилагодлива основа за точно сечење Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Опсег на косо сечење од 0° - 45°
4.999,00 ден

4351CT Убодна пила

Систем со натакнување, без користење на алат, овозможува исклучително брза и лесна измена на листот Цврста прилагодлива основа за точно сечење Нова надворешна конструкција Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Рачка за избор на 3 осцилаторни поставувања и право сечење Силна алуминиумска основа се наведнува од 0-45° лево и десно
18.599,00 ден

4327 Убодна пила

Опремен со капак за заштита на рацете на ракувачот од прашина и од струшка Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Ниски вибрации и ниска бучава при работа Нова надворешна конструкција Магацин за складирање на клуч, кој може да се чува на машината, што е погодно за ракувачот Можат да се постават дебели листови (од 1.7 mm) Браник за струшка го штити ракувачот од разлетана струшка и остатоци Цврста прилагодлива основа за точно сечење Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Опсег на косо сечење од 0° - 45°
5.499,00 ден

4350fct Убодна пила

3 год. ГАРАНЦИЈА
18.999,00 ден

MTX-MS 800 Реципрочна пила 800Њ 2800рпм.

2 год. ГАРАНЦИЈА
2.999,00 ден