+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: USD109945
Max: USD2914945
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Брзина без опт. /ниска
Број на механички брзини
Брзина без опт. /висока
Избор на вртежен момент
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Тип на стебло за стегање
Стебло за стегање
Број на вртежи во празен од
Удари во минута
Најголем вртежен момент/мекан
Најголем вртежен момент/тврд
Вртежен момент висок
Макс. машински завртки
Макс. стандарни завртки
Макс. за високо стезни завртки
Груби нишка завртки
Удари во минута/ниски
Удари во минута/високи
Брзина без опт. 1.степен
Брзина без опт. 2.степен
Брзина без опт. 3.степен
Бр. на удари 1.степен
Бр. на удари 2.степен
Бр. на удари 3.степен

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски ударни одвртувачи

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

BTD134RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Фосфоресцентен одбојник. Компактен дизајн со мала должина, обезбедува поголема контрола и маневрирање.
$1,209,945.00

BTD140RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Фосфоресцентен одбојник. Компактен дизајн со мала должина, обезбедува поголема контрола и маневрирање. Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат.
$1,099,945.00

BTP130RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Акулуматорски ударен одвртувач.Наменет за работа со дрво,метал и бетон.Ергономски гумирана рачка обезбедува поголема контрола и удобност при работа.Компактен и лесен 4-полен мотор
$1,319,945.00

BTP140RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Акулуматорски ударен одвртувач.Наменет за работа со дрво,метал и бетон.Ергономски гумирана рачка обезбедува поголема контрола и удобност при работа.
$2,749,945.00

BTP141RFX2 Акумулаторски ударен одвртувач

Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување.
$2,419,945.00

DTD153RFE Акумулаторски ударен одвртувач

Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Поставување на уметок со еден допир, нема потреба од повлекување на ракавец за поставување на уметок Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување
$1,649,945.00