+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

KAWASAKI

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

MTX-K-AK 3,6 Li-2 Акумулатроски одвртувач кавасаки

Акумулаторски одвртувац 3,6V Li
1.699,00 ден

MTX-K-AK 12-2G-1 Li Акумулатроски одвртувач кавасаки

Aумулаторски одвртувач 12V
3.999,00 ден

MTX-K-AK 12 Li-2 Акумулатроски одвртувач кавасаки

Aкумулаторски одвртувач
3.999,00 ден

MTX-K-AK 14,4 Set Акумулатроски одвртувач кавасаки

Промотивен комплет во алуминиумски куфер со 158 парцинја прибор
9.999,00 ден

MTX-K-AKB 18-2LI-2 Акумулатроски одвртувач кавасаки

Акумулаторски одвртувач 18V без четкици
9.999,00 ден

MTX-K-ED-E 810 Електрична ударна дупчлка кавасаки

Ударна дупчалка 810W
2.699,00 ден