+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR387389
Max: EUR1598939
Manufacturers
Потрошувачка, моќност
Макс. Прифат на алат

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Рамни брусилки

View as Grid List
Sort by
Display per page

GD0602 Електрична права-челна брусилка

Моторен дел отпорен на прашина со заштита од прашина со цик - цак пресвлака на колекторот и изолација на намотките Отворите за вентилација се дизајнирани за директно издувување на воздух од спротивната страна од корисникот Заоблената навртка на стезна чаура за подобра употреба Гумена покривка за топлинска изолација со ракофат кој не се лизга Мало по обем куќиште за лесно ракување Дијаметар на вретеното од 43 mm овозожува инсталирање на кутијата од уредот
€387388.50

GD0603 Електрична права-челна брусилка

Отворите за вентилација се дизајнирани за директно издувување на воздух од спротивната страна од корисникот Заоблената навртка на стезна чаура за подобра употреба Гумена покривка за топлинска изолација со ракофат кој не се лизга
€491938.50

GD0800C Електрична права-челна брусилка со електроника

Super Joint System (SJS) - Забравната пружина, која ги спојува вретеното и косиот запчаник за превенција од повратен удар и ги штити запчаниците од удар, предизвикан од заглавување на дискот при работа, обезбедува дополнителна безбедност и подолг век на алатот Воздухот од делот за воздушното ладење не дува кон ракувачот Електронски систем за контрола за мекан старт и константна брзина дури и при оптеретена состојба Бестепено дотерлива брзина
€1598938.50

GD0601 Рамна брусилка

Моторен дел отпорен на прашина со заштита од прашина со цик - цак пресвлака на колекторот и изолација на намотките Отворите за вентилација се дизајнирани за директно издувување на воздух од спротивната страна од корисникот Заоблената навртка на стезна чаура за подобра употреба Гумен капак со површина која не се лизга, за добро држење Мало по обем куќиште за лесно ракување
€430438.50