+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR393539
Max: EUR2459939
Manufacturers
Број на вртежи во празен од
Макс. длабочина на жлеб
Тип на стебло за стегање
Должина на одот
Дебелина на струшка
Потрошувачка, моќност
Макс. Прифат на алат
Осцилации во минута
Широчина на рендосување
Осцилаторен агол Л/Д

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Алати за порамнување и контури

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

3709 Глодалка за рабови - тример

Браник на кабел монтиран во горен дел и напојниот кабел овозможуваат лесно држење и ракување Механизам со запчеста летва овозможува фино дотерување на длабочина, без потешкотии Проѕирната пластична основа овозможува јасно гледање на резниот раб Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор
€393538,50

RP1110C Електрична глодалка за дрво

Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Забравник за вретено за лесна измена на уметок Млазница за прашина; Собирникот за прашина може да се постави и на горниот и на долниот дел од куќиштето на моторот Тркало за избор на брзина, за избор на оптимална брзина за обработуваниот материјал Прекинувач со копче за откочување/забравување. Копчето за забравување го спречува случајното стартување
€2213938,50

RP0900 Електрична глодалка за дрво

Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Способна е за изведување на долги прави сечења без дополнителен комплет за водилна шина Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Длабочината на сечење може да се дотерува во 3 нивоа Забравник за вретено за лесна измена на уметок
€676438,50

RP1801FX Електрична глодалка за дрво

Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Линеарно топчесто лежиште за супер-нежна операција со вкопување за столбовите за вкопување без прекумерно отстапување или преоптеретување Зголемената издржливост со поголемо топчесто лежиште на крајот на вретеното, на лавиринтско заптивање и вентилатор Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Блокот за потпирање овозможува да се добијат 3 различни длабочини на сечење Ергономското копче, кое совршено прилега во рацете на ракувачот, обезбедува лесно ракување и удобно работење Двојно LED работно светло со функција на доцнење
€2275438,50

RP2301FCX Електрична глодалка за дрво

Се става наопаку и се менува приборот или кога не се користи па стабилно да стои на 4 ребра на горниот крај од куќиштето на моторот Линеарно топчесто лежиште за супер-нежна операција со вкопување за столбовите за вкопување без прекумерно отстапување или преоптеретување Зголемената издржливост со поголемо топчесто лежиште на крајот на вретеното, на лавиринтско заптивање и вентилатор Лесна за читање скала за проверка на длабочина на сечење Со прекинувачот се ракува лесно кога дршката се држи со десна рака Блокот за потпирање овозможува да се добијат 3 различни длабочини на сечење Ергономското копче, кое совршено прилега во рацете на ракувачот, обезбедува лесно ракување и удобно работење
€2459938,50

KP0810 Електрично ренде за дрво

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување Цврст држач од алуминиумска одливка за зголемена издржливост на носачот на вретеното Папучата на основната плоча го штити работното парче и сечилата и ако машината е оставена врз работното парче, пред барабанот целосно да се сопре Лево и десно исфрлање на струшка. Исфрлањето на струшката може да се насочи да не оди кон ракувачот, за поголема работна удобност на ракувачот Употреба на тенки двострани ножеви или широки ножеви за ренде
€1229938,50