+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR61439
Max: EUR3074939
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Брзина без опт. /ниска
Број на механички брзини
Брзина без опт. /висока
Капацитет на стезна чаура
Избор на вртежен момент
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Тип на стебло за стегање
Стебло за стегање
Најголем вртежен момент/мекан
Поставување на вртежен момент на спојката
Најголем вртежен момент/тврд
Удари во минута/ниски
Вртежен момент висок
Макс. машински завртки
Макс. стандарни завртки
Макс. за високо стезни завртки
Број на вртежи во празен од
Макс. Дупчење -бетон
Удари во минута/високи
Завртки за гипскартон

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Акумулаторски одвртувачи дупчалки

View as Grid List
Sort by
Display per page

CDM1113S Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 14.4 V 1.5 Ah
€350488.50

CDM1119 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 10.8 V 1.5 Ah Li-ion
€245938.50

CDM1120 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 18 V 1.5 Ah
€307438.50

CDM1124 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 3.6 V 1.3 Ah + сет битови
€122938.50

CDM1108S Акумулаторска дупчалка-одвртувач

1год.ГАРАНЦИЈА
€135238.50

CDM1114S Акумулаторска дупчалка-одвртувач

1год.ГАРАНЦИЈА
€307438.50