+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR122939
Max: EUR922439
Manufacturers
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Тип на стебло за стегање
Ударна енергија
Потрошувачка, моќност
Број на вртежи во празен од
Капацитет дрво
Капацитет метал
Капацитет на стезна чаура
Макс. Дупчење -бетон

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Дупчалки

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Дупчалка-одвртувач Дупчалка-одвртувач €245938,50
Слика на Дупчалка Ф10мм 450В 0-3000/мин 1,3кг Дупчалка Ф10мм 450В 0-3000/мин 1,3кг €184438,50
Слика на Дупчалка - одвртувач Дупчалка - одвртувач €184438,50
Слика на Дупчалка одвртувач Дупчалка одвртувач €202888,50
Слика на Електричен одвртувач за гипс картон Електричен одвртувач за гипс картон €151228,50
Слика на Електропневматска дупчалка Електропневматска дупчалка €239788,50