+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers

Maktec

View as Grid List
Sort by
Display per page

MT071E Акумулаторски одвртувач

Притисен реверзибилен прекинувач Прекинувач за електронска контрола на брзина Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Компактен и лесен дизајн добиен со намалување на тежината на моторот, со ново дизајнирана структура на алатот Компактен и лесен дизајн добиен со намалување на тежината на моторот, со ново дизајнирана структура на алатот
€614938.50

MT080E Акумулаторски ударен одвртувач-дупчалка

Притисен реверзибилен прекинувач Прекинувач за електронска контрола на брзина Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Компактен и лесен дизајн добиен со намалување на тежината на моторот, со ново дизајнирана структура на алатот Компактен и лесен дизајн добиен со намалување на тежината на моторот, со ново дизајнирана структура на алатот
€430438.50

MT081E Акумулаторски одвртувач

Притисен реверзибилен прекинувач Прекинувач за електронска контрола на брзина Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Компактен и лесен дизајн добиен со намалување на тежината на моторот, со ново дизајнирана структура на алатот Компактен и лесен дизајн добиен со намалување на тежината на моторот, со ново дизајнирана структура на алатот
€676438.50

MT362 Електрична глодалка за дрво

Карактеристична портокалова боја за MAKTEC серии Забравник за вретено за лесна измена на уметок Браник за струшка го штити ракувачот од разлетана струшка и остатоци Ергономското копче, кое совршено прилега во рацете на ракувачот, обезбедува лесно ракување и удобно работење Брзо изведување на длабинско дотерување Приклучување на правосмукалка без потреба од алат. Млазницата за прашина се приклучува без користење на алат, за почиста и работа без прашина Лесна за ракување рачка за забравување. Кога е откочена главата на глодалката, рачката за забравување стои во откочена положба.
€737938.50

MT923 Електрична вибрациска брусилка

1 + 2 год. ГАРАНЦИЈА
€221338.50

MT622 Дупчалка мешалка

Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување
€368938.50