+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD499
Max: MKD11999
Manufacturers

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Рачен алат

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

MCH-MHS 67 Метална кутија со сет алат 67 пар

11 - 1/4"насадни клучеви: 4 12MM(4/4.5/5/5.5/6/7/8/9/10/11/12mm) 9 - 3/8" насадни клучеви : 10 - 19MM(10/11/12/13//14/15/16/17/18/19mm) 1 - 3/8" продолжеток 3" 2 - универзална спојка 1/4" ,3/8” 1 - 3/8" T-рачка 2 - рачка крцкало 1/4" ,3/8" 5 - комбинирани клучеви: 10 -18MM(10/12/13/14/18mm) 22 -одвртувачи (битови) 2 - одвртувачи (6x100/PH2x100) 1 - универзален одвртувач 1 - 150MM комбинирана клешта 1 - 150MM цвикцангла 1 - 150MM шпиц цангла 8 - инбуси 1.5~6mm 3- метална кутија за алат
8.999,00 ден

MCH-MTW-210 Рачен момент клуч од 42-210Нм

Момент клуч ½ " 1/2 "професионален момент клуч материјал: Тело: јаглероден челик w / МАТ финиш Квадратен прифат: CR-Мо Адаптер и продолжеток: CR-V содржина: 1pcs-1/2 "Д-р. 24T момент клуч 28-210 Nm / 31.0 ~ 154.9 ft. Lb 1-125mm продолжеток 1- 9.5mm * 12.7mm адаптер Точност: ± 4,0% (CW) ± 6,0%
2.999,01 ден

MCH-MSS-62-1/2 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН 62 пар 1/2

17-насадни влошки 1/2'' 10-11-12-13-14-15-16-17-18 -19-20-21-22-24-27-30-32mm 9-долги нас. влошки 1/2'' 10-12-13-14-15-17-19--21-22mm 1- 1/2"закривена двобојна рачка крцкалка 2-насадни влошки за свекици 1/2''x16-21mm 2-продолжеток1/2''x125-250mm 1-T рачка 1/2'‘ 1-универзална спојка 1/2'‘, 1- адаптер 1/2'‘ 28-30mmL x 10mm bits star T20-25-27-30-40-45-47-50 phillips 1-2-3-4 pozi 1-2-3-4 ,рамни 4-5.5-6-7-8-10mm hex 4-5-6-7-8-10mm
5.499,00 ден

MCH-MSS-67-1/2-1/4 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН пар 1/2 и 1/4

13-насадни влошки1/2'' 14-15-16-17-18-19-20-21 -22-24-27-30-32mm 13-насадни влошки 1/4'' 4-4.5-5-5.5-6-7-8-9-10-11-12-13-14mm 2-1/2" & ¼" двобојна рачка крцкалка 2-универзална спојка1/2'' + 1/4'' 2-влошки за свекици 1/2''x16-21mm 4-продолжетоци 1/2''x125&250mm,1/4''x55&100mm 1-T рачка 1/2'' 1-T рачка 1/4'' 28-влошки 1/4'' . PH 1- 2- 3- 4, PZ 1- 2- 3- 4, SL 3-4-5-5.5-6-6.5mm TX T8-9-10-15-20-25-27-30 HX 2-3-4-5-5.5-6mm
5.999,00 ден

MCH-MSS-26-3/8 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН 26 пар -3/8

18-влошки 3/8'' : 6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16 -17-18-19-20-21- 22-24mm 1- 3/8" Двобојна рачка крцкалка 2-влошки за свекици 3/8''x16-21mm 3-продолжетоци 3/8''x 40-75-150mm 1-универзална спојка 3/8'', 1-T рачка 3/8''
2.899,00 ден

MCH-MSS-29-1/2 Сет крцкала -влошки МИЦХЕЛИН 29 пар 1/2

19- 1/2" насадни влошки 8-9-10-11-12-13-14-15-16-17 -18-19-21-22-24-27-30-32-34mm 3-1/2" долги нас. влошки10-13-17mm 2-1/2" насадни влошки за свекици 3/8''x16-21mm 1- 1/2" Двобојна рачка крцкалк1 - 1/2" универзална спојка 1 - 1/2" T рачка 2 - 1/2" продолжеток 125mm-250mm
3.999,00 ден