+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD12999
Max: MKD79999
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Брзина без опт. /ниска
Брзина без опт. /висока
Капацитет на стезна чаура
Макс. дупчење - челик
Макс. Дупчење -дрво
Тип на стебло за стегање
Стебло за стегање
Број на вртежи во празен од
Удари во минута
Најголем вртежен момент/тврд
Удари во минута/ниски
Удари во минута/високи
Вртежен момент висок
Макс. стандарни завртки
Макс. за високо стезни завртки
Бр. на дотерувања за копање
Ударна енергија
Насаден отвор на диск Ø
Пречник на диск Ø
Макс. Дупчење -бетон
Завртки за гипскартон

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Комплети

Подреди по
Приказ по страна
Picture Name Price Action
Слика на Сет од 2 акумулаторски алати 10,8В со полнач и бат
ерии во торба Сет од 2 акумулаторски алати 10,8В со полнач и бат ерии во торба 14.999,00 ден
Слика на Сет Акумулаторски алати Сет Акумулаторски алати 19.999,00 ден
Слика на Сет Акумулаторски алати Сет Акумулаторски алати 19.999,00 ден
Слика на Сет 2 акумулаторски алати, полнач и батерии во алу
миниумски куфер Сет 2 акумулаторски алати, полнач и батерии во алу миниумски куфер 12.999,00 ден
Слика на Сет Акумулаторски алати Сет Акумулаторски алати 15.999,00 ден
Слика на Сет Акумулаторски алати Сет Акумулаторски алати 32.999,00 ден