+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Елек. апарат за заварување инвертер лигхт дутѕ

Шифра: SIL 415

Производител: DECA
Овозможува заварување со многу видови на електроди: рутилна базична, не'рѓосувачки челик, лиено железо итн.
SKU: 19248
14.999,00 ден.

DC: константен излезен напон за заварување, и директен и инверзен. Овозможува заварување со многу видови на електроди и разни метали. Рутилен, основен, од нерѓосувачки челик, леано железо, итн.
HOT START: Ја зголемува вредноста на заварување во споредба со вредноста избрана за време на започнувањето на лакот, го олеснува ударот на електродата, избегнувајќи металуршки дефекти во заварувачкиот спој и го спречува лепењето на електродата
ANTI-STICKING: Ја намалува струјата на заварувањето, ги намалува вредностите и спречува електродата да се залепи на заварениот дел
ARC FORCE: управува со преносот на капки од електродата на завареното парче, помага да се избегне затворањето на лакот и се обезбедува стабилноста на лакот за заварување
Термостатска заштита
Пренапонска заштита, може да се поврзе со генератор на струја, (со контролиран излезен напон +/- 15%).
Напојувачки кабел со Schuko приклучок 2.0m

Спецификации на производот

Misc

Опсег на заварување (А) 10-150 А
Употребливи електроди (mm) 1.6-4 mm
Опсег на заварување (А) 10-150 А
Работен циклус ( А / 60%) 150 А
Напон во празен од (V) 102 V
Тежина EPTA 3,6 Kg