+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

Елек. апарат за заварување инвертер индустриал

Шифра: MOS 150GEN

Достапност: Нема на залиха
Производител: DECA
SKU: 19250
$989,945.00
Спецификации на производот

Misc

Опсег на заварување (А) 5-140 А
Употребливи електроди (mm) 1,6-3,2 mm
Работен циклус ( А / 60%) 150 А
Напон во празен од (V) 75 V
Тежина EPTA 4.0 Kg