+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

DECA

Aпарати и прибор за заварување

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

MASTRO 518HD Елек. апарат за заварување инвертер индустриал

38.999,00 ден.

CLASS BOOSTER150E Преноснен полнач за акумулатори и стартер

5.999,00 ден.

CLASS BOOSTER300E Преноснен полнач за акумулатори и стартер

11.999,00 ден.

CLASS BOOSTER400E Преноснен полнач за акумулатори и стартер

18.999,00 ден.

MACH 113 Преноснен полнач за акумулатори

Преносен полнац за акумулатори
1.599,00 ден.

MACH 214 Преноснен полнач за акумулатори

Преносен полнач за акумулатори
2.399,00 ден.