+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Преноснен полнач за акумулатори и стартер

Шифра: CLASS BOOSTER400E

Производител: DECA
SKU: 19257
18.999,00 ден
Спецификации на производот

Misc

Влезен напон 230 V 50-60 Hz
Номинален напон на батерија 12-24 V
Ефективна струја на полнење 40 А
Капацитет на батерија за полнење 35-500 Ah
Струја при стартување 400 А
Тежина EPTA 18 Kg