+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

Елек. апарат за заварување инвертер индустриал

Шифра: MOS 210GEN

Производител: DECA
SKU: 19252
$1,099,945.00
Спецификации на производот

Misc

Опсег на заварување (А) 10-165 А
Употребливи електроди (mm) 1.6-4 mm
Работен циклус ( А / 60%) 170 А
Напон во празен од (V) 75 V
Тежина EPTA 4.0 Kg