+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

Производот е означен со 'motorna'

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

EA4300FX3 Бензинска моторна пила 43цм

ден 23.999,00

EA5000P45E Бензинска моторна пила 450мм 3,8хп 2-тактен мотор 5,4кг

ден 39.999,00

EA5001P38D Бензинска моторна пила 500мм 3,8хп 2-тактен мотор 5,4кг

ден 38.999,00

EA3201S40B Моторна верижна пила 32цм3- 1,35 Књ;40цм;4,3кг

ден 16.999,00

PS-35C-40 Моторна верижна пила 35цм3- 1,7 Књ;40цм;4,4кг Долмар

ден 17.999,00