+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторска правосмукалка 18+18В

Manufacturer part number: DVC260 Z

Availability: Out of stock
Manufacturer: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
SKU: 17272
19.999,00 ден

Удобен ранец со прерамки

Придвижната цевка може да се продолжи до висина на корисникот

Вградено LED работно светло за подобро осветлување

Products specifications

Misc

Напон на акумулаторот 18 + 18 V
Тип на акумулатор LI-ion
Макс. проток на воздух 1,5 m³/h
Максимално заптивно усисување 7,1 kPa
Димензии (Д x Ш x В) 185 x 230 x 373 mm
Димензии (Д x Ш x В) 4,3 kg