+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторска дупчалка одвртувач

Manufacturer part number: DDF456SP1F

Availability: Out of stock
Manufacturer: Makita
Вградено LED работно светло со функција на накнадно осветлување Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Металната конструкција на сите запчаници Редизајнирана, компактен ремен овозможува машината за да се носи во комерцијална футрола за дупчалки, која е достапна на пазарот Компактен и лесен 4-полен мотор Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач
SKU: 14814
€1291438.50

Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Вградено LED работно светло со функција на накнадно осветлување
Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака
Металната конструкција на сите запчаници
Редизајнирана, компактен ремен овозможува машината за да се носи во комерцијална футрола за дупчалки, која е достапна на пазарот
Компактен и лесен 4-полен мотор
Најдобро можна ергономска дршка за дупчалка-одвртувач

Products specifications

Misc

Напон на акумулаторот 18V
Капацитет на акумулатор 4.0Ah
Тип на акумулатор LI-ion
Брзина без опт. /ниска 0 - 400 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 1500 min-1
Капацитет на стезна чаура 1,5 - 13 mm
Макс. дупчење - челик 13 mm
Макс. Дупчење -дрво 38 mm
Избор на вртежен момент 16 + D
Поставување на вртежен момент на спојката 1 - 5 Nm
Најголем вртежен момент/тврд 50 Nm
Најголем вртежен момент/мекан 36Nm
Број на механички брзини 2
Димензии (Д x Ш x В) 192 x 79 x 251 mm
Тежина EPTA 1.5 Kg