+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторска аголна шрафилка

Manufacturer part number: TL064DZ

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
Се испорачува без батерии,полнач и транспортен куфер
SKU: 18569
ден 14.999,00
  • Идеален за работење во тесни места
  • Ракетен тип на префрлувач за лесна контрола со една рака напред/назад
  • Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување
  • Фосфоресцентен одбојник
  • Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
Products specifications

Misc

Напон на акумулаторот 10.8V
Тип на акумулатор LI-ion
Број на вртежи во празен од 0-2000 min-1
Макс. машински завртки M4 - M8
Макс. стандарни завртки M4-M12
Макс. за високо стезни завртки M4-M8
Стебло за стегање 1/4 "
Најголем вртежен момент/тврд 60 Nm
Тежина EPTA 1,3 Кг