+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична пила-лисичја опашка

Шифра: JR3050T

Достапност: На залиха
Производител: Makita
Измена на лист без алат овозможува побрзо поставување или отстранување на листот Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Дотерување без потреба од алат. Можете да ја дотерате папучата со едноставно притискање на копче Надежен механизам, отпорен на вода и прашина. Менувачкиот простор е заштитен од водени капки, со гумена заптивка. Предната страна на лизгачот е заштитена од прашина, со воздухот кој се издувува од вентилаторот и со x-прстенот и заптивната плоча
SKU: 2241
ден 10.999,00

Измена на лист без алат овозможува побрзо поставување или отстранување на листот
Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат
Дотерување без потреба од алат. Можете да ја дотерате папучата со едноставно притискање на копче
Надежен механизам, отпорен на вода и прашина. Менувачкиот простор е заштитен од водени капки, со гумена заптивка. Предната страна на лизгачот е заштитена од прашина, со воздухот кој се издувува од вентилаторот и со x-прстенот и заптивната плоча

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 1.010 W
Должина на одот 28 mm
Удари во минута 0 - 2.800 min-1
Капацитет дрво 255 mm
Капацитет метал 130 mm
Димензии (Д x Ш x В) 452 x 97 x 170 mm
Тежина EPTA 3.3 Kg