+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Убодна пила

Шифра: 4327

Достапност: На залиха
Опремен со капак за заштита на рацете на ракувачот од прашина и од струшка Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Ниски вибрации и ниска бучава при работа Нова надворешна конструкција Магацин за складирање на клуч, кој може да се чува на машината, што е погодно за ракувачот Можат да се постават дебели листови (од 1.7 mm) Браник за струшка го штити ракувачот од разлетана струшка и остатоци Цврста прилагодлива основа за точно сечење Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Опсег на косо сечење од 0° - 45°
SKU: 4754
ден 4.599,00

Опремен со капак за заштита на рацете на ракувачот од прашина и од струшка
Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
Ниски вибрации и ниска бучава при работа
Нова надворешна конструкција
Магацин за складирање на клуч, кој може да се чува на машината, што е погодно за ракувачот
Можат да се постават дебели листови (од 1.7 mm)
Браник за струшка го штити ракувачот од разлетана струшка и остатоци
Цврста прилагодлива основа за точно сечење
Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
Опсег на косо сечење од 0° - 45°

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 450 W
Должина на одот 18 mm
Удари во минута 500 - 3.100 min-1
Капацитет дрво 65 mm
Капацитет метал 6 mm
Димензии (Д x Ш x В) 217 x 77 x 197 mm
Димензии (Д x Ш x В) 1.8 Kg