+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Убодна пила

Шифра: 4351CT

Достапност: На залиха
Производител: Makita
Систем со натакнување, без користење на алат, овозможува исклучително брза и лесна измена на листот Цврста прилагодлива основа за точно сечење Нова надворешна конструкција Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Рачка за избор на 3 осцилаторни поставувања и право сечење Силна алуминиумска основа се наведнува од 0-45° лево и десно
SKU: 4250
€737938,50

Систем со натакнување, без користење на алат, овозможува исклучително брза и лесна измена на листот
Цврста прилагодлива основа за точно сечење
Нова надворешна конструкција
Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат
Рачка за избор на 3 осцилаторни поставувања и право сечење
Силна алуминиумска основа се наведнува од 0-45° лево и десно

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 720 W
Должина на одот 26 mm
Удари во минута 800 - 2.800 min-1
Капацитет дрво 135 mm
Капацитет метал 10 mm
Димензии (Д x Ш x В) 271 x 73 x 178 mm
Тежина EPTA 2.6 Kg