+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Убодна пила

Manufacturer part number: 4350fct

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 4596
$714,945.00

Контрола на бројот на удари

Систем со натакнување, без користење на алат, овозможува исклучително брза и лесна измена на листот

Цврста прилагодлива основа за точно сечење

Нова надворешна конструкција

Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат

Рачка за избор на 3 осцилаторни поставувања и право сечење

Силна алуминиумска основа се наведнува од 0-45° лево и десно

Вградено LED работно светло за подобро осветлување

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 720 W
Должина на одот 26 mm
Удари во минута 800 - 2.800 min-1
Капацитет дрво 135 mm
Капацитет метал 15 mm
Димензии (Д x Ш x В) 236 x 73 x 207 mm
Тежина EPTA 2.6 Kg