+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Прободна пила(Лисичка опашка)

Шифра: M4500

Достапност: На залиха
Производител: Makita MT
Стегање на лист без алат за реципро пила. Листот може да се постави на место со вметнување и со едноставно вртење на стегата на листот Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
SKU: 17399
$384,945.00

Стегање на лист без алат за реципро пила. Листот може да се постави на место со вметнување и со едноставно вртење на стегата на листот
Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 1.010 W
Должина на одот 28 mm
Удари во минута 0 - 2.800 min-1
Капацитет дрво 255 mm
Капацитет метал 130 mm
Димензии (Д x Ш x В) 457 x 98 x 174 mm
Тежина EPTA 3.1 Kg