+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Електрична кружна пила

Manufacturer part number: HS7601

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Ергономското тело, кое лесно се подига со една рака, покриено е со еластомер кој не се лизга, за зголемена удобност на ракувачот Функцијата за дување ја дува прашината од линијата на сечење за да се има подобар преглед врз сечењето Рамниот дизајн на куќиштето на моторот е одличен за лесна измена на листот Оптимално избалансирана тежина за лесно ракување со машината Отстранливиот приклучок за црево се прикачува за поврзување со правосмукалка Едноставно дотерување на длабочина, со едноставно движење
SKU: 14527
9.999,00 ден

Рачна кружна пила

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
Ергономското тело, кое лесно се подига со една рака, покриено е со еластомер кој не се лизга, за зголемена удобност на ракувачот
Функцијата за дување ја дува прашината од линијата на сечење за да се има подобар преглед врз сечењето
Рамниот дизајн на куќиштето на моторот е одличен за лесна измена на листот
Оптимално избалансирана тежина за лесно ракување со машината
Отстранливиот приклучок за црево се прикачува за поврзување со правосмукалка
Едноставно дотерување на длабочина, со едноставно движење

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 1.200 W
Број на вртежи во празен од 5.200 min-1
Пречник на диск Ø 190 mm
Насаден отвор на диск Ø 30 mm
Мах. сечење на 45° 46 mm
Мах. сечење на 90° 66 mm
Димензии (Д x Ш x В) 309 x 232 x 255 mm
Тежина EPTA 4 Kg