+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Дупчалка мешалка

Manufacturer part number: MT622

Availability: In stock
Manufacturer: Maktec
Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување
SKU: 13011
ден 5.999,00

ДУПЧАЛКА-МЕШАЛКА

Ергономска предна кружна дршка дизајнирана совршено да одговара на вашите дланки, за лесно и удобно ракување

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 750 W
Број на вртежи во празен од 0 - 600 min-1
Капацитет на стезна чаура 1.5 - 16 mm
Капацитет дрво 36 mm
Капацитет метал 13 mm
Димензии (Д x Ш x В) 267 x 86 x 396 mm
Тежина EPTA 2.7 Kg