+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Акумулаторска ножица за за жива ограда 18В,

Шифра: DUH483Z

Достапност: На залиха
Производител: Makita
SKU: 19770
$417,945.00
  • Сребрено сјајна нерѓосувачка површина на ножот за ножици, добиена со не-електролитско нанесување на никел за висока отпорност на абење
  • Заменлив нож, ножот може да се отстрани без демонтирање на куќиштето
  • Антивибрациска градба составена од радилицата на моторот и дршка поврзана со 5 перничиња за апсорбирање на вибрациите од ножот и радилицата на моторот

 

Технички податоци

  • Напон на акумулаторот 18 V
  • Капацитет на акумулатор 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
  • Тип на акумулатор Li-ion 
 
Ознаки за производ