+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Акомулаторски ударен одвртувач 18Волти 180НМ

Manufacturer part number: DTW181Z

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
SKU: 21521
14.999,00 ден
  • Лесна со екстремна ударна сила
  • Лесен и компактен дизајн одличен за тесни места и работи над глава
  • Променливата брзина и реверзибилниот прекинувач обезбедуваат случајна ротациона брзина, што ја зголемува ефикасноста во работењето

 

Технички податоци

  • Напон на акумулаторот 18 V
  • Капацитет на акумулатор 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
  • Тип на акумулатор Li-ion