+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електропневматски чекан за рушење (кршач)

Шифра: HM1317C

Достапност: На залиха
Производител: Makita
AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации Намалување на брзината на моторот за намалени вибрации без оптеретување при работа во празно, намалување на вибрации за време на работа Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар Долга јаглена четкичка за продолжен сервисен век Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината Странична рачка со вртење од 360 ° Шестоаголна дршка за приклучок
SKU: 7033
€4058938,50

AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации
Намалување на брзината на моторот за намалени вибрации без оптеретување при работа во празно, намалување на вибрации за време на работа
Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат
Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар
Долга јаглена четкичка за продолжен сервисен век
Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината
Странична рачка со вртење од 360 °
Шестоаголна дршка за приклучок

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 1.510 W
Удари во минута 730 - 1.450 min-1
Тип на стебло за стегање B-Typ
Стебло за стегање 30 mm
Тип на стебло за стегање Хексагонални
Ударна енергија 25.0 J
Димензии (Д x Ш x В) 715 x 129 x 266 mm
Тежина EPTA 17 Kg
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

HR5212C Електропневматска ударна дупчалка-чекан

2 работни режими – само ротација, удирање со ротација Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Придушната пружина ја апсорбира реактивната сила која е предизвикана од бургијата во моментот на ударот Активна контрола на вибрации Куќиште кое ги апсорбира вибрациите Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации Активна контрола на вибрации Без конкуренција ниско ниво на вибрации Куќиште кое ги апсорбира вибрациите AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации
€4058938,50