+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Електропневматска ударна дупчалка-чекан

Manufacturer part number: HR5212C

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
2 работни режими – само ротација, удирање со ротација Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Придушната пружина ја апсорбира реактивната сила која е предизвикана од бургијата во моментот на ударот Активна контрола на вибрации Куќиште кое ги апсорбира вибрациите Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации Активна контрола на вибрации Без конкуренција ниско ниво на вибрации Куќиште кое ги апсорбира вибрациите AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации
SKU: 13004
$4,509,945.00

Дупчалка - чекан

2 работни режими – само ротација, удирање со ротација
Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок
Придушната пружина ја апсорбира реактивната сила која е предизвикана од бургијата во моментот на ударот
Активна контрола на вибрации
Куќиште кое ги апсорбира вибрациите
Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината
AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации
Активна контрола на вибрации
Без конкуренција ниско ниво на вибрации
Куќиште кое ги апсорбира вибрациите
AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 1.510 W
Удари во минута 1.100 - 2.500 min-1
Тип на стебло за стегање SDS - Max
Ударна енергија 20 J
Димензии (Д x Ш x В) 599 x 140 x 287 mm
Тежина EPTA 11.9 Kg
Customers who bought this item also bought

HM1317C Електропневматски чекан за рушење (кршач)

AVT (антивибрациска технологија) активен динамичен апсорбер за работење со ниски вибрации Намалување на брзината на моторот за намалени вибрации без оптеретување при работа во празно, намалување на вибрации за време на работа Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат Мекан старт за да се избегне повратен вртежен момент при стартување и да се апсорбира првичниот удар Долга јаглена четкичка за продолжен сервисен век Електроника со безстепено бирање и LED сервисно светло за измена на четкички и укажува на проблеми, мек старт и константна контрола на брзината Странична рачка со вртење од 360 ° Шестоаголна дршка за приклучок
$4,729,945.00