+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична хевталка

Шифра: MTX-ET 20

Достапност: На залиха
Производител: Matrix
MATRIX MTX-ET 20 Електрична хефталка
SKU: 16793
€184438,50

MATRIX MTX-ET 20 Електрична хефталка

Произведувач MATRIX
Модел MTX-ET 20
Должина на шајки 15-32 mm
Должина на спајалки 15-25 mm
Капацитет на магацин 100
Тежина 0,5 Kg