+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Категории
Производители
Скоро Видени Производи

Акумулаторска косилка

Шифра: UM600DSAP

Достапност: На залиха
Производител: Makita
Акумулаторска ножица за трева 12V CXT сет со брз полнач и батерија 12V 2,0Ah
SKU: 28513
€676438,50
€307438,50

ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ:

Напон на акумулаторот 12 V max CXT
Капацитет на акумулатор 2,0Ah
Тип на акумулатор Li-ion
Удари во минута 1.250 min-1
Најголема резна широчина 160 mm
Бучава: звучен притисок 73,0 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3,0 dB(A)
Вибрации: cечење 2,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В) 329 x 177 x 131 mm
Тежина 1,5 kg
Брз полнач за акумулатор DC10SB
Акумулатор 1 x BL1021B
Ознаки за производ