+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR184439
Max: EUR1352939
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Должина на одот

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Акумулаторски сабјести пили

Подреди по
Приказ по страна

DJR187 Z Акумулаторска реципрочна пила ; БЛ мотор; 18В

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
€1168438,50

DJR181 Z Акумулаторска реципрочна пила

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
€676438,50

JR100DWE Акумулаторска пила-лисичја опашка

3 год. ГАРАНЦИЈА
€737938,50

DJR360 Z Акумулаторска реципрочна пила БЛ мотор 18+18В

BL мотор без четкички (BLDC) не се одржува зашто нема четкички Новодизајниран вертикален преносен брегаст механизам Вградено LED работно светло за подобро осветлување
€1352938,50

DJR187 Z Акумулаторска реципрочна пила ; БЛ мотор; 18В

BL мотор без четкички (BLDC) не се одржува зашто нема четкички Новодизајниран вертикален преносен брегаст механизам Измена на нож без потреба од алат, едноставно поставете го ножот. Отстранување, исто така, е со еден допир
€1168438,50

DJR186 Z Акумулаторска реципрочна пила 18Волти

€983938,50